top of page
  • Writer's pictureSarah Tulej

Portretfotografie Rotterdam - portretfotoshoot met changemaker en fotograaf Rebecca van der Schaft

portretfotografie-rotterdam-blanke-vrouw-horizon-rotterdam

Een kleurrijke reeks foto's om hier met u te delen. . Rebeccaa is zelfstandige en wilde portretfotografie in Rotterdam die zowel haar professionele als creatieve kant liet zien. Ze koos voor de achtergrond Katendrecht, een schiereiland in Rotterdam, de historische thuisbasis van de scheepvaart en industrie van de stad en nu (verrassing) de thuisbasis van veel vrij dure appartementen...portretfotografie-rotterdam-vrouw-lopende-katendrecht-paarse-broek

Creatief creëren van creaties

Rebecca en ik kwamen elkaar vorig jaar voor het eerst tegen tijdens Creative Mornings, waar ik een lezing gaf over zichtbaarheid en personal branding fotografie. Sindsdien hielden we contact en ik was heel blij toen ze contact opnam om een sessie portretfotografie Rotterdam met mij te boeken.


Voorafgaand aan de shoot spraken we over welke aspecten van haar persoonlijkheid ze via de foto's wilde overbrengen, hoe ze deze praktisch wilde gebruiken en hoe we deze dingen tot leven konden brengen door de locatie, de afsluiting en de stijl van fotograferen.portretfotografie-rotterdam-blanke-vrouw-grijs-jas-grafitti

Portretfotografie in Rotterdam - het eigenzinnige canvas van Katendrecht

De dag van de shoot was een typische Rotterdamse dag. Grote grijze luchten en wind. Oh mijn god - de wind! Ik ben gewend om met allerlei verschillende weersomstandigheden om te gaan, maar ik denk dat lang haar en harde wind mijn grootste vijanden zijn! Gelukkig kregen we geweldige foto's en waren we allebei blij om ons terug te trekken in Kopisuesu voor wat warmte en een pauze van de huilende storm!


Ik hou van de variatie binnen deze reeks afbeeldingen. Rebecca wilde heel graag alle interessante hoekjes van Katendrecht als canvas gebruiken en deed geweldig werk voor de camera.


We spraken over Rebecca’s politieke campagnes in de aanloop naar de Nederlandse verkiezingen (nog steeds een te pijnlijke uitslag om over te praten), over onze gedeelde liefde voor fotografie en waar zij haar inspiratie uit haalt.portretfotografie-rotterdam-oranje-trui-laptop-cafe


Erg blij met het resultaat

Rebecca was heel blij met haar foto's en heeft haar sociale profielen meteen bijgewerkt (altijd een goed teken en iets waar ik blij van word!). Dit is wat ze achteraf op LinkedIn zei:

Foto’s laten maken als fotograaf. Jazeker!

Ik heb voor Sarah gekozen vanwege haar persoonlijke aanpak (want het blijft toch spannend om zelf op de foto te gaan) en vooral voor haar vermogen om creativiteit, zakelijkheid en het alledaagse samen te brengen.

Erg blij met het resultaat ❤️


Zoals altijd bood portretfotografie in Rotterdam ons een geweldige achtergrond voor interessante, persoonlijke foto's en het was een genoegen om met Rebecca samen te werken.


Benieuwd om met mij samen te werken?

Ik ben hier om al uw vragen te beantwoorden. Klik hier om mij een bericht te sturen.


Wil je op de hoogte blijven en op de hoogte blijven van mijn nieuwste aanbiedingen? Sluit u aan bij mijn mailinglijst en ontvang hier mijn gratis zichtbaarheidsgids.


portretfotografie Rotterdam horizon wind roze jurk blanke vrouw

portretfotografie Rotterdam roze jurk blanke vrouw zon

portretfotografie Rotterdam blanke vrouw oranje trui metaal muur

Portretfotografie Rotterdam blanke lachende vroux grijse jas grafitti

portretfotografie Rotterdam vrouw oranje jas koffie

portretfotografie Rotterdam vrouw oranje jas grijs jas

portretfotografie Rotterdam vrouw grafitti muur

15 views0 comments

Comments


bottom of page