top of page
  • Writer's pictureSarah Tulej

Rotterdam portretfotografie - fotoshoot met graphisch ontwerper Hester de Gier
Rotterdam portretfotografie witte blonde vrouw roze shirt met koffie

Nieuwe brandingafbeeldingen voor een grafisch ontwerper

Wat een leuke personal branding shoot in Het Industriegebouw in Rotterdam met Hester. We ontmoetten elkaar op Creative Mornings nadat ik een lezing gaf over de worsteling die veel creatieven hebben met zichtbaar zijn. Dit raakte een gevoelige snaar bij Hester, die grafisch ontwerper is en bezig is met het bijwerken van haar website.Rotterdam portretfotografie blonde witte vrouw balkon met koffie

Ontspannen Rotterdamse portretfotografie creëren

Ze had foto's van een eerdere Rotterdam portretfotografie shoot, maar gebruikte er maar één. Ondanks dat de foto's prachtig waren, had ze het gevoel dat ze niet zo ontspannen was, omdat er voor de shoot een grote opstelling nodig was - verlichting, veel uitrusting - en dat zette haar een beetje af. In de loop van het jaar heb ik mijn essentiële shoot-benodigdheden teruggebracht tot slechts een camera en één lens, waardoor ik de vrijheid heb om me te concentreren op de persoon met wie ik werk (en mijn rugzak licht genoeg houd om rond te sjouwen!).


We hadden vooraf een planningssessie om de locaties, outfits en foto's te plannen die Hester wilde vastleggen. De dag van de shoot verliep soepel, totdat ik besefte dat ik bij het verkeerde gebouw was verschenen. Een zeer zweterige fietstocht later bereikte ik de juiste plek en had het absolute genoegen om deze foto's met Hester te maken.


We hebben een breed scala aan foto's gemaakt, waaronder Hester aan het werk in haar kantoor, en tussen de verbazingwekkende architectuur van het gebouw. Hester is ook een plantenliefhebber, net als ik, dus ik heb ervoor gezorgd dat ze op sommige foto's te zien zijn.


Hier kun je Hester en haar werk vinden:Benieuwd om met mij samen te werken?

Ik ben hier om al uw vragen te beantwoorden. Klik hier om mij een bericht te sturen.


Wil je op de hoogte blijven en op de hoogte blijven van mijn nieuwste aanbiedingen? Sluit u aan bij mijn mailinglijst en ontvang hier mijn gratis zichtbaarheidsgids.


Rotterdam portretfotografie witte vrouw met zwarte leer jas voor muur met grote streppen

Rotterdam portretfotografie witte blonde vrouw met zonnebril, telefoon en roze shirt

Rotterdam portretfotografie witte vrouw met telefoon en roze shirt voor blauwe moderne poster in kantoor

Rotterdam portretfotografie witte vrouw met roze shirt langs de buitenkant van het gebouw lopen

Rotterdam portretfotografie witte vrouw met roze shirt met boeken op tafel

Rotterdam portretfotografie blonde witte vrouw roze shirt met bril en telefoon voor blauwe grafisch poster

Rotterdam portretfotografie blonde witte vrouw roze shirt balkon

Rotterdam portretfotografie blonde witte vrouw roze shirt in kantoor

Rotterdam portretfotografie blonde witte vrouw balkon

Rotterdam portretfotografie blonde witte vrouw balkon roze shirt

Rotterdam portretfotografie blonde witte vrouw blauwe shirt computer kantoor

Rotterdam portretfotografie blonde witte vrouw blauwe shirt laptop kantoor planten

Rotterdam portretfotografie blonde witte vrouw blauwe jeans op en trap

Rotterdam portretfotografie blonde witte vrouw voor computer in haar kantoor

10 views0 comments

コメント


bottom of page